Tervetuloa mukaan NinjaGym kesäleirille!
Julkaistu: 06.04.2022 10.06

Tervetuloa mukaan NinjaGym kesäleirille!

Viime kesä startattiin iloisesti Ninjagym leirin parissa ja tänä vuonna päästään jatkamaan ja oppimaan lisää uusia temppuja ja kokeilemaan uusia juttuja.Toivottavasti yhtä aurinkoisessa säässä kuin viime vuonna.

Ninjagym leiri on suunnattu 6-12v. Leirillä opetellaan temppuja, parkourataan, painitaan, leikitään, pelataan, fribataan ja tutustutaan eri lajeihin jotka leirinimeen viitaten voidaan liittää ninjailuun.

Leiri pidetään Auran Op-Areenalla / lähistöllä 6-8.6 kello 09.00-15.00.

Leirin hinta on Auran Palokunnan Urheilijoiden jäsenille 85e ja ei jäsenhinta on 100e. Leirin hinta sisältää lounaan.

Leiriä vetävät Apun omat ohjaajat sekä vierailevat huippu valmentajat tuovat mukanaan uusia temppuja ja tutustuttavat uusiin taitoihin.

Tarkempi leiri ohjelma ja info lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisaika päättyy 15.5.2022.

Ilmoittautuminen:

https://www.auranpalokunnanurheilijat.net/…/ninjagym…

Lisätietoja: apuvoimistelu@gmail.com / 044-9823551 Noora

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Lapset jaetaan ryhmiin iän mukaan.

Leirin laskut lähetetään ennen leiriä, niin että leiri tulee olla kokonaisuudessa maksettuna ennen leirin alkua. Jos leiri perutaan järjestäjän toimesta maksetut leirirahat palautetaan. Muussa tapauksessa leirin voi peruuttaa ilmaiseksi ilmoittautumisajan päättymiseen asti. Ilmoittautumisajan jälkeen perutuista leiri-ilmoittautumisista perimme toimistomaksun sekä ruoat joka on 30% leirihinnasta tai pyydämme ystävällisesti toimittamaan lääkärintodistuksen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!