Äitienpäivä pallokentällä
Julkaistu: 15.05.2023 12.34

Äitienpäivä pallokentällä

Äitienpäivän aamuna APUn 2013 ja 2014 syntyneiden joukkue suuntasi kohti Halikon Hippo-Areenaa. Piirisarjan kolmessa pelissä kohdattiin kotijoukkue FC Halikko, PIF White ja ÅIFK Gul.

Ensimmäinen peli Halikkoa vastaan alkoi kotijoukkueen selkeähköllä hallinnalla, mutta niinpä vain APU pääsi vastahyökkäyksestä iskemään avausmaalin. Halikko hallitsi pelitapahtumia tämänkin jälkeen ja pääsi maalintekoonkin kahdesti, mutta niinpä vain APUkin iski vielä toisen maalin. Lopputulos näin ollen 2-2.

Jos ensimmäisessä pelissä oltiin vielä hieman nukuksissa, saatiin toisessa pelissä syöttöpeli jo kulkemaan. Tasaisessa pelissä molemmat joukkueet onnistuivat kahdesti maalinteossa, ja vaikka PIF Whiten maalille saatiin vielä tilanteita rakenneltua ottelun lopulla useampia, ei APU päässyt enää tolppaa lähemmäksi maalia. Toinenkin peli päättyi näin lukemissa 2-2.

Päivän kolmannessa ja viimeisessä pelissä alkoi APUn pojilla jalka jo hieman painaa. ÅIFK pääsikin karkaamaan 1-0-johtoon, ja johto kesti ottelun loppupuoliskolle saakka. Loppu olikin aikamoista hurlumheitä. APU pääsi tasoittamaan rangaistuspotkusta, mutta myös ÅIFK sai peräti kaksi tilaisuutta hoitaa peli kotiin rangaistuspilkulta. Maalissa Matias oli kuitenkin huippuvireessä ja onnistui nollaamaan molemmat Åbon vetäjät. Ja kun vielä loppuminuuteilla APU pääsi iskemään voittomaalin, lähtivät pisteet APUn mukaan lopputuloksella 2-1.

Tämänkertainen kokoonpano: Tiitus, Atte, Nico, Ossi, Matias, Jaro, Samuel, Eino ja Aleksi.