APU:n seuramaksut

  • Jäsenmaksu 40€.
  • Kausimaksu 5v5 ja 4v4 sarjoja pelaavat 80€.
  • Kausimaksu 8v8 sarjoja pelaavat 100€.
  • Kausimaksu 11v11 sarjoja pelaavat 120€.
  • Voimistelu määrittelee erikseen kausimaksunsa


Jokainen Auran Palokunnan Urheilijoita edustava harrastaja suorittaa vuosittain jäsenmaksun.

Joukkueet tilittävät pelaajiensa jäsenmaksut ja kausimaksut seuralle hallituksen määrittämällä aikataululla. Erotuomarimaksut veloitetaan täysimääräisesti toteutuneen mukaan joukkueilta kaksi kertaa vuodessa.

Kausimaksun maksamalla pelaaja saa oikeuden osallistua joukkueen ohjattuun toimintaan. Maksamatta jäänyt kausimaksu aiheuttaa pelaajan toimintakiellon seuran kaikissa joukkueissa, sen jälkeen kun asiasta on keskusteltu pelaajan tai pelaajan huoltajan kanssa ja asiasta ei päästä muuhun ratkaisuun.

Seuran perimistä maksuista katetaan mm. harjoitusolosuhteet (OP-areena sekä urheilupuiston nurmikentät sekä niiden hoito), Urheilupuiston vuokra, toimistotilojen vuokra, valmentajakoulutukset, liittojen maksut, sarjailmoittautumiset, jopoxin käyttö, hallinnolliset kulut sekä osa henkilöstökuluista.

Neljältä joukkueen toimihenkilön lapselta ei peritä kausimaksua, tai joukkueen toimihenkilöt voivat jakaa 400% alennuksen valitsemallaan tavalla. Sisaralennus nuoremmasta sisaruksesta kausimaksusta on 50%. Sisaralennus koskee ainoastaan jalkapalloa.

Lisäksi joukkueilla voi olla eri suuruisia kuukausimaksuja. Niillä katetaan mm. turnausmaksuja, pelivarusteita ja valmentajien varusteita. Joukkueet päättävät näistä maksuista itse. Talkootyöt/varainkeruu auttavat pitämään nämä kustannukset pieninä. Pelaajat kustantavat itse peliasut(pelipaita omalla nimellä, shortsit ja sukat) ja seuravaatteet.

Auran Palokunnan Urheilijat ry määrittelee jäsen ja kausimaksut vuosittain syyskokouksessa.