APU:n seuramaksut

  • Jäsenmaksu 40€.
  • Kausimaksu 5v5 ja 4v4 sarjoja pelaavat 80€.
  • Kausimaksu 8v8 sarjoja pelaavat 100€.
  • Kausimaksu 11v11 sarjoja pelaavat 120€.
  • Voimistelu määrittelee erikseen kausimaksunsa

Jokainen Auran Palokunnan Urheilijoita edustava harrastaja suorittaa vuosittain jäsenmaksun.

Joukkueet tilittävät pelaajiensa jäsenmaksut ja kausimaksut seuralle hallituksen määrittämällä aikataululla. Erotuomarimaksut veloitetaan täysimääräisesti toteutuneen mukaan joukkueilta kaksi kertaa vuodessa.

Kausimaksun maksamalla pelaaja saa oikeuden osallistua joukkueen ohjattuun toimintaan. Maksamatta jäänyt kausimaksu aiheuttaa pelaajan toimintakiellon seuran kaikissa joukkueissa, sen jälkeen kun asiasta on keskusteltu pelaajan tai pelaajan huoltajan kanssa ja asiasta ei päästä muuhun ratkaisuun.

Seuran perimistä maksuista katetaan harjoitusolosuhteet (OP-areena sekä urheilupuiston nurmikentät sekä niiden hoito), valmentajakoulutukset, liittojen maksut, sarjailmoittautumiset, jopoxin käyttö, hallinnolliset kulut sekä osa toiminnanjohtajan ja valmennuspäällikön palkasta.

Kahdelta joukkueen toimihenkilön lapselta ei peritä kausimaksua. Yhdeltä joukkueen toimihenkilön lapselta peritään puolet kausimaksusta. Sisaralennus kausimaksusta on 50%. Sisaralennus koskee ainoastaan jalkapalloa.

Lisäksi joukkueilla on eri suuruisia kuukausimaksuja. Niillä katetaan turnausmaksuja sekä pelivarusteita. Joukkueet päättävät näistä maksuista itse. Talkootyöt/varainkeruu auttavat pitämään nämä kustannukset pieninä.