P9-piirisarjat käyntiin
P/T13-14Julkaistu: 15.08.2022 13.10

P9-piirisarjat käyntiin

Myös APUn 2013 ja 2014 syntyneiden joukkue avasi piirisarjan syyskauden viikonloppuna. APUn P9 taso 2:ta pelaava joukkue aloitti urakkansa lauantai-iltapäivänä kotiturnauksella helteisessä Auran urheilupuistossa, jonne vieraaksi saatiin LoPS Keltamusta, LiePa Punainen ja Laitilan Jyske.

Aiemmilla kausilla Jyske on tarjonnut piirisarjan peleissä tiukimman vastuksen, mutta tällä kertaa ensimmäisessä pelissä vastaan asettunut LoPS osoittautui hankalimmaksi vastustajaksi. Voitto oli APUlle jo tarjolla, mutta 3-1-johtoasema suli 3-3-tasuriksi lopun turhan hätäilyn myötä. Koko joukkueena puolustamisesta ja pelin rauhoittamisesta saatiinkin oiva kehityskohde syyskauden harjoituksiin. Kahdessa muussa pelissä niin LiePa kuin Jyske kaatuivat numeroin 9-2. Jälkimmäisessä ottelussa peliin toki vaikutti suuresti se, ettei hienosti loppuun asti silti yrittäneellä Jyskeellä ollut ainuttakaan vaihtopelaajaa.

P9 taso 3:n syyskierros vuorostaan käynnistyi APUn osalta sunnuntaina Naantalissa, jossa vastassa olivat kotijoukkue VG-62/Mustat, RaiFu 2, Jyske/Red ja FC RP Valkoinen. Kaksi ensinmainittua joukkuetta saatiin vielä voitettua, vaikka isäntäjoukkue VG-62 tarjosikin todella tiukan vastuksen (lopputulos 2-1), mutta kolmanteen peliin Jyskettä vastaan puolestaan loppui APUlla virta. Keli ei ollut yhtään lauantaista viileämpi, ja yhdellä vaihtopelaajalla sinnittely kävi sitten liian raskaaksi. Tilannetta olisi helpottanut jos edellinen peli RaiFua vastaan oltaisiin taas ymmärretty rauhoittaa johtoasemaan päästyä, mutta pelaajilla oli tuossa pelissä turhankin paljon menohaluja. Niinpä Jyskettä vastaan rumahkot 0-5-loppulukemat. Ennen viimeistä peliä ehdittiin sitten hiukan haukata happea, ja FC RP Valkoinen jäikin sitten jyrän alle, lopputulos 8-1.

Lauantaina pelaamassa olivat Nico, Ossi, Aleksi, Martti, Atte, Matias ja Juho L.

Sunnuntaina pelivuorossa olivat Miro, Jaro, Juho L (joka poissaolojen takia joutui pelaamaan sekä lauantaina että sunnuntaina), Eetu S, Eino ja Juho V.