Kolme voittoa Naantalista
P/T13-14Julkaistu: 07.05.2022 21.40

Kolme voittoa Naantalista

Naantalissa ei tänä lauantaina paistanut aurinko, mutta se ei haitannut APUn 2013 syntyneitä. Kolme voittoa kolmesta ottelusta P9-piirisarjassa lämmitti mukavasti tihkusateisessa ja tuulisessa säässä.

Ensimmäinen ottelu isäntäjoukkue VG-62/Keltaista vastaan käynnistyi vähän nihkeästi ja vastustaja pääsikin tekemään ottelun ensimmäisen maalin puolustuksen hieman uinahdettua. APU pääsi kuitenkin sen jälkeen peliin paremmin kiinni - kolme seuraavaa maalia kotijoukkueen verkkoon ja loppulukemat 3-1.

Seuraava peli LiePa Punaista vastaan tehtiinkin sitten yllättävän jännittäväksi. Ossin, Nicon ja Eetun maaleilla APU siirtyi jo 3-0-johtoon, mutta sitten vastustaja päästettiin turhankin hyvin peliin mukaan. Viimeisillä minuuteilla vastustaja kavensi tilanteeksi jo 3-2, kunnes Ossi teki jo ratkaisevan tuntuisen neljännen maalin lietolaisten verkkoon. Mutta mitä vielä: viime hetkillä LiePa kavensi eron taas yhteen maaliin, mutta kaikeksi onneksi tämä maaliero säilyi loppuun saakka.

Viimeisessä pelissä vastaan asettui LoPS Yellow. Tässäkin pelissä vastustaja sai jälleen vahvan alun pelanneen APUn kolmen maalin johtoaseman kavennettua 3-2:een, mutta ryhtiliikkeen jälkeen peli saatiin selkeämmin taas uomiinsa. Parhaimmillaan syöttöpelikin saatiin kulkemaan mallikkaasti, ja tästä palkkiona ottelusta oli kotiin viemisinä voitto lukemin 7-4.

Tällä kertaa APU oli liikkeellä poikkeuksellisesti hieman isommalla ryhmällä kaikkiaan yhdeksän pelaajan voimin (kuvassa vasemmalta Olavi, Eetu S, Juho L, Ossi, Juho V, Nico, Martti, Atte ja Miro), ja peliaikaa jaettiin kaikille tasan yhtä paljon. Lisäksi maalissa vuorottelivat Martti, Juho L ja Olavi, joista kaikki pelasivat yhden ottelun. Se että vastuuta jaettiin nyt tasaisesti näinkin monelle pelaajalle, sekä se että pelipaikkojen vaihtelun myötä jouduttiin pois omalta mukavuusalueelta selittää osaltaan ajoittaisia yllättävän jännittäviäkin hetkiä otteluissa, mutta toisaalta myös kolme voittoa tältä päivältä on osaltaan osoitus siitä, että tasoa löytyy joukkueessa laajalta rintamalta. Heikkoja lenkkejä ei joukkueessa ole, vaan kenet tahansa pystyy vieläpä käytännössä laittamaan mille tahansa pelipaikalle siten, että peliesitykset pysyvät edelleen tasapainoisina.

Seuraavaksi APU pelaa P8-piirisarjaa Uudessakaupungissa 14.5., ja P9-piirisarja vuorostaan jatkuu Kupittaalla 21.5.

-------------------------------------

VG-62/Keltaiset - APU 1 - 3

Nico 5'

Juho L 13'

Eetu S 20'

-------------------------------------

APU - LiePa Punainen 4 - 3

Ossi 5' 24'

Nico 11'

Eetu S 12'

-------------------------------------

APU - LoPS Yellow 7 - 4

Juho L 3' 19'

Eetu S 6'

Nico 8' 24' 25'

Ossi 13'