Avausvoitto JunnuLiigassa
P2012-2014Julkaistu: 06.06.2024 21.26

Avausvoitto JunnuLiigassa

Tänään pelattiin Halikon Hippo-Arenalla jälleen JunnuLiigan 2011-2012 syntyneiden sarjaa. APUn 2012-2014 syntyneiden joukkueella jäi kaksi viikkoa sitten pelatulla avauskierroksella reippaasti parantamisen varaa, sillä tuolloin molemmat pelit hävittiin useammalla maalilla, ja avausmaalikin jäi vielä tekemättä.

Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Salon Wilppaan P 2013-2014 -joukkue. Aggressiivisesti ja korkealta prässäävä joukkue aiheutti alusta asti pulmia APUn puolustukselle, ja niinpä ottelun avausmaali tehtiinkin auralaisten verkkoon. Vielä toinenkin maali vaadittiin ennen kuin APUn pojat saivat juonesta kiinni. Peli saatiin tasoitettua tilanteeseen 3-3, mutta lopun hieman halpa maali Wilppaalle aiheutti sen, että APU jäi vielä ilman avauspisteitä. Lopputulos siis 4-3 Wilppaalle.

Ennen seuraavaa peliä pidetty taktiikkapalaveri olikin sitten tuloksellinen, sillä peli PeUta vastaan oli APUlta jo paljon parempaa jalkapalloa. Nyt lähdettiinkin tietoisesti liikuttamaan palloa selkeästi terävämmin, hakemaan varmempia syöttöjä ja kierrättämään palloa enemmän ilman että edellisen pelin tavoin pyrittiin suoraviivaisesti ja pahimmillaan sokkona pelaamaan palloa aina vain ylöspäin. Edellisen pelin kaltaista maalijuhlaa ei tästä pelistä tullut, vaikkakin pallo liikkui ajoittain oikein kivasti ja mukavilla syöttökombinaatioilla päästiin kyllä hyviin maalintekopaikkoihinkin useasti. Tässä pelissä silti riitti se, että yksi maali iskettiin vastustajan verkkoon, ja kun oma pääty pidettiin puhtaana saatiin tästä ne kaivatut kolme pistettä tuloksella 1-0.

Päivän kokoonpano:

Aatos, Einari, Jesse, Jiri, Joel, Matias, Miro, Nico, Niilo, Samuel, Basse ja Okke.