Kone hyytyi talvisarjassa
Julkaistu: 01.04.2023 18.53

Talvisarja 22-23 päättyi tappioon. Ensimmäisen puoliajan kelpo esitys ja 3-1 johto mureni kokonaan toisella puoliajalla. Ottelun päätteeksi loppunumerot olivatkin RaiFulle 3-4.

Vikaan peliin valmistautuminen meni vähän poikkeuksellisissa tunnelmissa kun melkein viime metreille oli vielä auki se, saadaanko ylipäänsä kokoonpano kasaan ja millainen. Kentän reunalle saatiin kuitenkin lopulta 6 "omaa" ja pari vahvistusta niin PöKa YJn kuin APUn 2010:n puolelta.

Eka puoliaika oli oikeastaan ihan hyvää futista. Pallo liikkui, keskikentällä voitettiin palloja hyvin ja saatiin palloa ihan hyvin vikalle kolmannekselle. Päästiin maalipaikoille ja tehtiin maalejakin, joku ihan hieno kombinaatiomaalikin. Yksi päästettiin omiin mutta sekin oli vähän huonoa tuuria.

Viime viikonlopun tapaan tekemisen taso laski tokalla puoliajalla. Voi kai sanoa, että taas tapahtui aika paha hyytyminen. Jostain syystä alkoi vaan tulla liikaa helppoja pallonmenetyksiä ja yksinyrittämistä. RaiFulle annettiin ihan älyttömästi tilaa tulla pallon kanssa ja painekin oli vähän näennäistä. Viimeinen puristus ja halu saada pallo puuttui, ennenkuin oli liian myöhäistä. Edes 3-3 tilanteessa RaiFun saama rankkari ei herättänyt meitä pelaamaan tosissaan voitosta. Rankkari meni huti, siitä selvittiin mutta ei enää myöhemmästä kulmapotkusta, josta RaiFu viimeisteli ihan tyylikkään 3-4 voittomaalin. Kun sitten vikat kolme minuuttia yritettiin taas tosissaan pelata voitosta niin eihän se nyt vaan riittänyt. Jokunen tilannekin vielä saatiin, mutta niissäkin päädyttiin hätiköityihin ratkaisuihin.

Pelattiin tänään talvisarjan 7. sijasta. Sinänsä ihan kiva, että parissa edellisessä talvisarjan pelissä ollaan oltu ihan väärässä sarjassa, nyt tähän vikaan saatiin vihdoin sentään tasainen peli. Mutta se kyllä ohuesti harmittaa, että kaikki oli käden ulottuvilla eikä jäänyt kuin luu käteen. Niin se vaan on, että ihan koko joukkueen panos tarvitaan ihan alkuvihellyksestä loppuvihellykseen. Joukkueena me jaksettiin tänään RaiFua hiukan huonommin kamppailla voitosta tosissaan loppuun asti ja sen pienen eron suuruus näkyi sitten lopputuloksessa.