Voitokas avaus ulkokenttäkauteen
Julkaistu: 26.03.2023 18.15

Ulkokausi käytiin avaamassa Paimiossa, jossa edellisen päivän ja yön jälkeen oli kenttä rehkitty hienoon pelikuntoon. Hieno oli meidänkin pelikuntomme, kun 70 minuutin ahkeroinnin jälkeen veimme harjoituspelin voiton PaiHa vihreistä maalein 9-4.

Eka puoliaika oli varsinkin oikein hyvää tekemistä. Pelaajat liikkuivat, pallo liikkui ja erityisesti puolustussuuntaan homma toimi ihan eri malliin kuin edellisessä treenipelissä Maskussa. Onnistumisia tuli hyvin ja ekan 35 minuutin jälkeen homma oli aika lailla taputeltu väliaikatilanteen ollessa jo 7-2.

Tokalle puolikkaalle ei kuitenkaan löydetty vastaavaa sykettä. Passivoiduttiin ja päästettiin PaiHa mukaan peliin. Annettiin PaiHalle pari helppoa maalia. Hyökkäyksetkin tyrehtyivät kun puskettiin vaan sitä kaikista eniten tukossa olevaa kaistaa pitkin. Loppuun kuitenkin saatiin hivenen ryhtiliikettä aikaan ja pari maaliakin, jotta ei ihan puolustamiseksi mennyt.

APU YJn mukana oli tänään kaksi uutta poikaa PöKasta, nyt kahdessa viime treenipelissä on saatu peluutettua jo 16 eri kaveria, mikä on tosi hyvä juttu. Yhteistyö paranee joka kerta. Viikon päästä päätetään talvisarja Maskussa, sitten käännetäänkin katseet puhtaasti Piirisarjaan.