Uusi kausi ja uudet kujeet
Julkaistu: 09.03.2023 18.58

Uusi kausi ja uudet kujeet

Talvisarjoja pelaillaan vielä muutama viikko, mutta huhtikuussa käynnistyvään Piirisarjaan valmistaudutaan jo täyttä vauhtia. Ihan kaikki viime kauden APUn 11/12 paidassa päättäneet eivät tällä kaudella valitettavasti enää jatka, mutta tuoreita voimiakin on talven aikana hangesta kaivettu.

Alkava kausi tuo isoja muutoksia. Edelleen pelataan 8v8 peliä, mutta nyt kuvioon tulee oikea paitsiosääntö, pelinohjaajan korvaaminen erotuomarilla ja ennenkaikkea yksittäiset ottelut miniturnausten sijaan. Haaste tulee olemaan kova kun lähdemme valloittamaan P12 Nelosta joukkueella, jossa valtaosalla olisi ikänsä puolesta lupa pelata vielä P11-sarjaakin. Mutta toki luotto omiin kykyihin on kova ja ollaanhan me nyt ennenkin osattu jalkapalloa pelata.

Kauden kynnyksellä käynnistettiin merkittävä yhteistyö Pöytyän Kaiman vastaavan ikäluokan joukkueen kanssa. Yhteistyössä yksi tavoite on varmistaa, että paikallisesti voi ylipäänsä omassa ikäluokassa harrastaa, nyt ja tulevaisuudessa. Yhteistyö voi sitten käytännössä näkyä kentän laidalle saapuvalle vaikkapa PöKan pelureiden vierailuna APU-paidassa P12 Nelosessa. Tai APUsta tuttuja naamoja PöKa-paidassa P12 Kolmosessa. Yhteistyön seurauksena joukkueiden nimetkin löytyvät Tulospalvelusta tavallisesta poiketen "PöKa YJ" ja "APU YJ2" -nimillä. Meidän joukkueen näkökulma asiaan ihan jo yleisellä tasolla on se, että yhteistyö on aina fiksumpaa kuin kaivautua itsekkäästi syvälle omaan poteroonsa ja kuvitella kaiken olevan ympärillä tosi hienosti. Me uskotaan vakaasti, että tästä tulee hyvä juttu.

Kevätkaudella me pelataan P12 Nelosessa 10 viikkoon yhdeksän peliä, joista viisi pelataan kotona. Alkuun tekonurmella ja kesän korvalla sitten jo toivottavasti Urheilupuiston vihreällä nurmella. Ja eiköhän kentän laidalle joku kahvikupponenkin taas myyntiin saada, joten kotipelejä ei tarvitse kuivin suin tulla seuraamaan.

Kotipelit keväällä 2023:

- Ma 17.4. 18:00 Tekonurmi, Aura: APU YJ2 - TuNL Hannunniittu

- Ti 2.5. 18:00 Tekonurmi, Aura: APU YJ2 - MynPa

- Ma 15.5. 18:00 Tekonurmi, Aura: APU YJ2 - MarttMu

- Ti 30.5. 18:15 Urheilupuisto, Aura: APU YJ2 - RaiFu valkoinen

- Ti 13.6. 18:15 Urheilupuisto, Aura: APU YJ2 - SalPa valkoinen

Koottuja selityksiä ja viiltäviä analyysejä saataneen lukea jälleen joukkueen sivuilta. Palloliiton Tulospalveluun pyrimme tarjoamaan LIVE! -seurannan jokaiseen kotipeliin. Tervetuloa mukaan!