Talvisarja käyntiin tasurilla
Julkaistu: 29.10.2022 18.54

Talvisarja käyntiin tasurilla

Joukkueemme pisti parastaan Maskun talvisarjan avauksessa. Tiukka ja tasainen vääntö LiePan kanssa ratkesi vasta loppuminuuteilla.


Maskun hallin uusi nurmi aiheutti molemmille joukkueille hiukan vaikeuksia, koska vanhaan tekonurmeen verrattuna pallo ei uudella nurmella kierinytkään ihan samaan tahtiin. Vielä nurmeakin isompi muutos oli siirtyminen oikeaan puolenkentän paitsioon boksipaitsion sijaan. Meille muutos ei ainakaan tänään ollut yhtä hankala kuin LiePalle, jolla tuntui yksi tai useampi pelaaja viihtyvän jatkuvasti paitsiossa.

Joukkueena meidän esitys tänään oli yksi kauden tasapainoisimmista. Puolustuslinja liikkui hienosti yhdessä keskikentän kanssa ja välit pysyivät kohtuullisina. Syötönkatkoja saatiin hyvin ja leveyttäkin saatiin hyödynnettyä. Loppua kohden alkoi vähän jalka painaa ja muoto hajota, joka sitten johtikin ainoaan isompaan puolustusvirheeseen. LiePa siirtyi tämän seurauksena johtoon kun oltiin jo toisen puoliajan loppupuoliskolla. Viime minuuteille suoraviivaistettiin hyökkäyspeliä lisää ja saatiinkin kunnon hässäkkää LiePan maalille, joka päättyi lietolaisen kenttäpelaajan kätellessä palloa rankkarialueella. Treeneissä on hiukan rankkareitakin viime aikoina potkittu kun meidän lähihistoria ei näissä pelitilannerankkareissa ole ollut kovin ruusuinen. Treenaus toi tulosta ja nyt upotettiin pelitilannerankkarikin varmasti alakulmaan, 1-1, joka jäi myös lopputulokseksi.

Lopputulokseen on pakko olla tyytyväinen. Ollaan kovassa 2011-syntyneiden sarjassa, jossa ovat sitten pelaajistakin mukana kaikki tasosta riippumatta. Meillä oli tämän päivän kokoonpanossa kahta pelaajaa lukuunottamatta kaikki 2012-syntyneitä. Yksi jopa ihan ensimmäisessä pelissään meillä ikinä. (Ja hyvin pärjäsikin!). Huomenna kauden viimeinen ulkoturnaus, Maskun talvisarja jatkuu taas marraskuussa.