Hymystä hymyyn ja vähän kyyneliäkin
Julkaistu: 30.10.2022 19.38

Hymystä hymyyn ja vähän kyyneliäkin

Ulkokausi päätettiin jo perinteisesti Hymystä hymyyn -turnauksen merkeissä. Ihan pelkkää iloa ei turnaus kuitenkaan ollut.

Pelit lähtivät käyntiin tänään Halikon Hippo-arenalla varsin mukavasti. Puistolan urheilijoista 2-1 voitto ja Wilppaasta selvä 3-0 voitto. Maalintekotilanteilla ei varsinaisesti juhlittu, mutta puolustettiin joukkueena hyvin ja onnistuttiin maalinteossa hyvällä prosentilla.

Voitto Saukkolan Pallosta olisi vienyt meidät finaaliin, mutta tänään ei taso riittänyt siihen. Pallo ei liikkunut riittävän rivakkaasti ja tuomarilinjasta mussuttaminen vei sitten lopunkin keskittymisen. 0-3 tappio ja meidän suunnaksi pronssipeli.

Pronssista pelattiin sitten MuSa Whitea vastaan. Tiukka peli venyi 1-1 tilanteessa rankkarikisaan, jossa meidän kolmas ja viimeinen veto osui tolppaan ja pronssi matkasi kaikkien MuSan vetäjien onnistuessa Poriin luvuin 2-3. Rankkaritappio jälleen tiukassa paikassa itketti ja ymmärtää sen toki, että ketuttaahan se kuin pientä oravaa. Mutta ajatellaan nyt vaikka niin, että nelossija on ihan jees kun katselee meidän tämän kauden turnausrecordia. Isäntäjoukkue Wilpas hävisi kaikki pelit maalierolla 0-15, eli vaikkapa siihen verrattuna meidän turnaushan meni tänään oikein hyvin.

Tähän on ihan hyvä päättää 21-22 futiskautta pelien osalta. Uusi kausi talvisarjan myötä lähti jo eilen käyntiin, nyt vaan jatketaan eteenpäin.