Vaikeuksien kautta voittoon
Julkaistu: 08.06.2023 22.47

Vaikeuksien kautta voittoon

Joskus hyvä tulos yllättää. Aamusta lähtien sai taas jälleen kerran etsiä pelaajia kokoonpanoon, jotta edes yhden vaihtopelaajan olisi löytänyt. Onneksi löytyi Juho 13/14 joukkueesta. PöKasta tuli kolme kaverusta avuksi, joista tällä kertaa vain yksi, Sebastian, oli ensikertalainen meidän mukana. Pakkiparikin meni meillä kokonaan uusiksi Aapon ja Jussin päätyessä etsimään yhteistä säveltä. Ja kun vielä takana oli masentava tappioputki, niin ihan ei ollut helpoimmat lähtökohdat sarjan ihan kärkijoukkueisiin kuuluvan TPKn kaatamiseen. Mutta olisihan se nyt tästä joukkueesta pitänyt tietää, että kun sitä vähiten odottaa, niin tulosta tulee tyylillä.

Tänään oli siis sellainen pöljä päivä, jolloin jalka osuu lankulle ja hyppy kantaa pitkälle. Jopa mulla oli luottavainen olo siitä, että homma on hallussa. Jaksettiin tehdä hommia ja malttia löytyi. Ei otettu tyhmiä riskejä ja vältettiin ja vältyttiin virheiltä. Kyettiin täysin pimentämään yksi sarjan parhaista maalintekijöistä ja oltiin ensimmäinen joukkue, joka onnistui tällä kaudella nollaamaan koko TPKn. Pieni hienosäätö puoliajalla varmisti sekä lisämaalit että erittäin onnistuneen puolustuspelin.

Erinomainen, kokonaisvaltainen suoritus joukkueelta. Ripaus onnea jossain avauspuolikkaan maalissa, mutta se ei peliä tänään ratkaissut. Pelattiin hyvin ja saatiin TPK näyttämään Turun aurinkoisessa kesäillassa paljon huonommalta kuin ikinä ovatkaan. Ansaittu 0-4 (0-2) voitto meille ja kaikki mahdollisuudet keskikastin sarjasijoitukseen ennen viimeistä piirisarjapeliä.