APU 11/12 tyly isäntä
Julkaistu: 02.05.2023 21.45

Piirisarjassa palattiin voittokantaan toukokuun alun keväisen lämpimässä (3'C) illassa MynPan kustannuksella. Peli ratkesi jo ensimmäisellä puoliajalla kun ekaan varttiin tehtiin kuusi maalia, eikä vastustaja siitä toipunut ja saanut kiriä käyntiin. Eka puoliaika päätettiin jo 9-1 lukemissa.

Toisella puoliajalla sää viileni entisestään ja hiljalleen hiipui myös into tehdä maaleja. Molemmat joukkueet onnistuivat toisellakin puolikkaalla maalinteossa mutta nyt ei tuomarin tarvinnut kaivaa kynää esille kuin muutaman kerran lopputuloksen ollessa 11-2.

Kolme sarjapistettä ja paljon maalintekotilanteita oli hakusessa ja näissä myös onnistuttiin. Pelin ratkettua aikaisessa vaiheessa meni kyllä omakin pelisuunnitelma ihan sekaisin, mutta tänään tästä nyt selvittiin ihan kunnialla. Isoimmaksi haasteeksi taisi useimmalle osoittautua pahemman luokan paleleminen vaihtopenkillä jos ei jopa kentällä.

Piirisarjataipaleemme jatkuu ensi viikolla kun matkaamme Saloon Wilppaan vieraaksi.