Ei pomppinut pallo Maskussa
Julkaistu: 29.04.2023 17.48

Tiukka ja tasainen vääntö tänään Maskussa. Riittävästi oli paikkoja ihan voittoon asti, mutta niin vaan pisteet jäivät Maskuun yhdellä toisen puoliajan maalilla 1-0.

Voitto jäi saamatta, mutta oltiin oikeastaan ihan hyviä tänään. Paljon asioita, joissa onnistuttiin ja missä on menty eteenpäin. Toki aina jotain parannettavaa löytyy, eivät tänäänkään kaikki päässeet ihan parhaimpaansa. Mutta on ollut paljon pelejä, joista jälkeenpäin on saanut väkisin kaivaa edes jotain positiivista sanottavaa, tänään oltiin selkeästi kokonaisuutena plussan puolella. Onnistumisia tuli ihan kentän jokaisella osa-alueella. Hyviä torjuntoja, tiukkaa puolustuspeliä, peliä edistäviä syöttöjä keskikentällä ja jokunen ihan hyvä laukauskin. PöKasta mukana oli tänään kolme kaveria, jotka onnistuivat hekin ihan mukavasti. Peli peliltä myös pökalaisille on helpompaa sujahtaa meidän pelitavan ja joukkueen sisään.

Kuten sanottua, voittoon oli tänään kaikki avaimet mutta tänään ei vaan pallo niin sanotusti pomppinut meille. Sen sijaan, että puoliajalle lähdettiin nollanollassa, peli olisi ihan hyvin voinut olla meille 0-2 ilman, että kukaan olisi voinut sanoa sen olleen pelitapahtumiin nähden väärin. Tänään tolpat olivat kuitenkin muutaman sentin väärässä paikassa.

Maskulaiset sen sijaan onnistuivat heti toisen puoliajan alkuun ja kestivät takaa-ajosta huolimatta loppuun asti johtoasemassa.

Sarja jatkuu jo tiistaina, jolloin kotinurmella kohdataan MynPa.