Kelpo vääntö Maskussa
Julkaistu: 26.11.2022 20.10

Kelpo vääntö Maskussa

Maskuntalvisarjaa jatkettiin tänään RaiFu vihreää vastaan. Pelaavan kokoonpanon kasaamisessa oli aika lailla haasteita, juuri ja juuri saatiin 8 pelaajaa jalkeille. Hiukan lainattiin 13/14 Juhoa tokan puoliajan loppuun, mutta pitkälti ilman vaihtureita kamppailtiin. Vääntö oli hyvää, mutta lopulta vihreät raisiolaiset veivät voiton.

Pelin kuva oli alusta lähtien aika selvä. RaiFu piti palloa ja me pyrimme puolustamaan tarkasti ja iskemään nopeasti vastahyökkäyksistä. Vähän haasteita tässä meillä oli, koska vastahyökkäyksiin lähdettiin syvältä omalta puolikkaalta, eikä meidän pääosin 12-syntyneistä koostunut tiimi oikein pallon kanssa enää pärjännyt juoksukisassa isompia ja nopeampia raisiolaisia vastaan. Hyviä tilanteita kyllä saatiin ja raisiolaispakki sai olla onnellinen selvitessään vain keltaisella kortilla meidän läpiajossa olleen kärkipelaajan keilaamisesta.

Aina 2-2 tilanteeseen asti tehtiin maaleja vuoron perään - ensin RaiFu johtoon, sitten me tasoitettiin. Meillä oli muutama erinomainen paikka siirtyä 3-2 johtoon, mutta hukattiin tilaisuutemme nostamalla vapaapotku niukasti maalin katolle, hakemalla väkisin parempaa jalkaa vedolle tai yrittämällä muuten vaan kuljettaa pallo maaliin asti. Ei maistunut, joten tehtiin maali omiin ja sitten vielä nukuttiin RaiFun kulmapotkussa puskumaalin arvoisesti. Lopputulos RaiFun hyväksi siis 2-4.

Oltiin jo lähdössä kovin altavastaajan asemassa mutta peliesirys oli kuitenkin rohkea ja yritys oli ihan reipasta loppuun asti. Meidän linjat ei ihan hyvin toiminut yhteen kuin edellisessä LiePa-pelissä, mutta tehtiinpä sentään pari maalia. Hävittiin joo, mutta ei tähän kovin pettynyt voi silti olla. Haetaan se voitto sitten vaikka jo seuraavasta talvisarjan pelistä.