KaaPon puuhasarjaa ja ensimmäiset piirisarjapelit P/T 2017-2018
P/T2017-2018Julkaistu: 27.04.2024 19.18

KaaPon puuhasarjaa ja ensimmäiset piirisarjapelit P/T 2017-2018

P/T7 Pelailivat tänään KaaPon puuhasarjassa Kaarinassa. Kaikki lapset pelasivat todella hienosti tappioista huolimatta ja valmentajien ja vanhempien kannustuksella kotiin lähdettiin pää pystyssä ja innolla seuraavia pelejä odottaen. Joukkueella alla vain kotikentällä järjestetty miniturnaus, sekä yksi harjoituspeli ja vastustajat olivat enemmän pelanneiden sarjasta. Se ei lapsia lannistanut, vaan kampoihin laitettiin ihan loppuun asti ja ihan kaikki mitä irti lähti. Tästä jäi paljon hyvää käteen ja heti maanantaina taas lähdetään ottamaan käteen jääneistä opeista harjoituksissa kiinni.


P/T6 pääsivät tänään ihan ensimmäistä kertaa sarjapelien makuun. Vastaan asettui kaksi ÅIFK:n joukkuetta, KaaNa, sekä TuTo. Tappioista huolimatta nähtiin huikeita onnistumisia; hattutemppuja, maalivahdin ilmiömäisiä torjuntoja, sinnikästä puolustamista, ja huikeaa taisteluhenkeä kun välillä saatiin vähän kovempaa osumaa. Mutta aina vaan sieltä jokainen pelaaja sinnikkäästi nousi takaisin taistoon. Ja koska lapsia tässä vielä ollaan, niin nähtiinhän välillä kentällä muutama tanssiaskelkin mutta mikäs sen parempaa. Valmentajan sanoin: "Kaikki pelasivat oikein upeasti ja hienoja suorituksia nähtiin aivan jokaiselta!"


Sitä upeaa joukkue henkeä ja tsemppiä vielä lopussa näytti hienosti meidän joukkueen Peetu, kun kävi antamassa läpyt joukkuekavereilleen ennen kotiin lähtöä. Hyvä meidän joukkueet!