Voimistelun kesäleirit pian täällä taas!
VoimisteluJulkaistu: 10.04.2024 08.53

Voimistelun kesäleirit pian täällä taas!

Tervetuloa viettämään kanssamme monipuolista ja ikimuistoista kesäleiriä!

Nyt on aika suunnata katseet kesään ja ilmoittautua mukaan Apun voimistelun monipuoliselle kesäleirille. Leirillä ulkoillaan, pelaillaan, tanssitaan ja tietysti voimistellaan ja vietetään aikaa ystävien kanssa. Pienimmillä leikin kautta ja kaikilla ryhmillä ilon ja uusien asioiden oppimisen kautta. Lajeina voimistelun lisäksi mm. akrobatia, cheerleading, balettia, kilpa-aerobicia, telinevoimistelua, joukkuevoimistelua, sekä tanssin eri tyylejä. Teemme paljon myös välinetekniikkaa. Valmentajina mukana ovat omat valmentajamme kaikkina päivinä ja vierailevia tähtivalmentajia erilajeja edustamassa.

Aikaisempaa taustaa ei tarvita ja kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Leiri järjestetään Auran Op-areenalla.

Leiriryhmät ja päivät:

  • 2017-2019-Syntyneet 3pv 3-5.6 110€ ei jäsenhinta / 100e jäsenhinta
  • 2009-2016-Syntyneet 5pv 3-7.6 160e ei jäsenhinta / 150e jäsenhintä

Leiri aika on jokaisena päivänä 9-15, mutta helpottaaksesi työn yhdistämistä kuljetuksiin, paikalle voi tulla jo kello 08.00 ja paikalla voi olla 16.30 asti. Pienempien leirissä mahdollisuus myös lyhentää päivää, päiväunien mukaan (huomioidaan hinnassa). Hinta sisältää lounaan ja pienen välipalan.

Ilmoittautuminen: https://www.auranpalokunnanurheilijat.net/joukkuee...

Leirien viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.4 Lisäinfokirje lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. Leirien laskut lähetetään huoltajan sähköpostiin toukokuun aikana ja leiri tulee olla kokonaan maksettuna ennen leirin alkua. Leiripaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Palautamme leirin hinnasta 80% sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja ja kysymykset: apuvoimistelu@gmail.com / 044-9823551 Noora

Lämpimästi tervetuloa mukaan viettämään kanssamme hauska kesäviikko rakkaan harrastuksen parissa!