T1011: ensin työ, eli piirisarjan puolisko ja sitten huvi!
T 10-11Julkaistu: 21.06.2021 22.09

T1011: ensin työ, eli piirisarjan puolisko ja sitten huvi!

10-11 syntyneiden tyttöjen joukkue vahvuistettyna yhdellä vuodelta 2009 sekä vikoissa peleissä myös yhdellä 2012-mallia olevalla tehopakkauksella suoritti tänään loppuun kevätpuolen piirisarjapelit.

Treenikausi on ollut poikkeusolojen sekä valmentajavajeen vuoksi hyvin katkonainen ja pelit jänninnittivät ainakin toimihenkilöitä kovasti etukäteen. Oman seuran poikia vastaan onneksi ehdittiin kokeilla pelaamista ennen ekoja sarjapelejä.

Kauan odotettuihin ekoihin peleihin ajeltiin Kemiöön asti ja kentän laidalle pääsivät tiukan turvatarkistuksen läpi vain toimihenkilöt.

Jännitys oli turhaa. Pitkän talven aikana oli jo ehtinyt unohtua miten älyttömän kivaa pelaaminen on! Kertaakaan ei hävitty, mutta kahdessa pelissä kolmesta jouduttiin tyytymään tasapeliin.

Toiset pelit pelattiin kotikentällä Aurassa juuri lieventyneiden rajoitusten ansiosta jopa jokusen katsojan seuratessa. Sarjan taso on todella tasainen ja taas tuli yksi voitto sekä kaksi tiukkaa tappiota.

Viimeiset pelit pelattiin Turussa 30 asteen helteessä. Vaikka kuumuus painoi jaksamista, tytöt tsemppasivat hienon voiton ekasta pelistä, toisesta tiukan pelin jälkeen 1-0 turkulaisille ja viimeinen tasan.

Pelien jälkeen oli aika vähän rennommille treeneille sekä kauan kaivatulle joukkueillalle. Koko joukkueella kolmella toimihenkilöllä vahvistettuna pelasi futiskrokettia ja dippasi itsensä lampeen, hauskaa oli!

Nyt ansaittu treenitauko ja sitten innolla valmistautumaan Jymy cup -huumaan!