Syyssää hyydytti joukkueen JunnuLiigassa
P 11-12Julkaistu: 01.09.2022 23.01

Syyssää hyydytti joukkueen JunnuLiigassa

Pari peliä potkittiin taas JunnuLiigaa Salossa. Sää oli jo selkeästi syksyisen viileä ja yhtä kohmeessa oli meidän pelimmekin.

Wilpas 13/14 asettui vastaan tälläkin kertaa ja aika lailla samalla tavalla edettiin kuin edellisessä kohtaamisessa. Pidettiin palloa, Wilpas puolusti syvällä ja iski vastahyökkäyksistä. Laadukkaita paikkoja saatiin muutama mutta maalit jäivät taas puuttumaan. Paljon enemmän paikkoja olisi pitänyt tällä pallonhallinnalla saada, mutta nyt ei vaan mikään onnistunut. Ja kun vastustaja sitten vaparista onnistuu maalinteossa niin pisteet jäivät Saloon tuloksella 1-0.

Wilppaan keltainen versio oli tokan pelin vastus. Nuorempaan Wilppaaseen verrattuna keltainen salolaisryhmä pelasi selkeästi organisoidumpaa 8v8 peliä, mikä tavallaan teki meidän omastakin pelistä enemmän oman pelitavamme mukaista. Vauhti oli kovin verkkaista eikä vieläkään saatu esitettyä mitään huippupeliä, mutta tehtiin kuitenkin maali ja omiin ei päästetty yhtään. Pienet on marginaalit, mutta voitto se on maalinkin voitto. 0-1 voitto meille kelpaa kyllä tuloksena sekin.

Pari kierrosta mennään JunnuLiigaa vielä. Parin viikon päästä vastaan tulee Wilpasta ja Halikkoa.