Tasaista vääntöä Salossa
P 11-12Julkaistu: 04.08.2022 23.39

Tasaista vääntöä Salossa

JunnuLiigan syyskierros käynnistyi tänään kahdella pelillä Salossa. Molemmissa peleissä esiinnyttiin erinomaisesti ja Wilpas musta sekä FC HIK saivatkin arvoisensa vastuksen.

Avauspelin Wilpas mustalle hävittiin kevätkaudella selvin numeroin. Hiukan käynnistysvaikeuksia meillä oli jälleen ja Wilpas onnistuikin avausmaalin teossa vähän turhan helposti. Takaiskusta huolimatta oma peli saatiin hiljalleen käyntiin ja ansaittu tasoitusmaali syntyi sinnikkäästi loppuun asti pelatun hyökkäyksen tuloksena. Voittomaaliinkin oli omat saumat, mutta loppunumerot 1-1 olivat ihan oikeutetut. Pisteet tässä pelissä myös tuomarille, joka oli varsinkin paitsioiden suhteen hyvin tarkkana.

Toisessa pelissä kohdattiin FC HIK. Keväällä ei meidän peli oikein sujunut hankolaisia vastaan eikä erityisen hyvältä näyttänyt nytkään. 2-0 oli aika pian taululla parin helpon virheen seurauksena, joista HIKin tasoinen joukkue rankaisi armotta. Wilpas -pelin tapaan saatiin oma peli kuitenkin hyvään iskuun ja kavennettiin peli tilanteeseen 2-1. Tasoitusmaalia haettiin pitkään ja hartaasti mutta lopulta se jäi tekemättä. HIK puolusti hyvin ja meillä jäi ihan ykkösluokan maalintekopaikat liian vähiin. Meidän hakiessa tasoitusta vähän riskilläkin jo pääsi HIK vielä kaunistelemaan loppunumeroiksi 3-1.

Päivän peleissä pelattiin kuitenkin parasta peliä mitä meidän yhteisjoukkue on JunnuLiigassa esittänyt. Nyt kamppailtiin jokaisella pelin osa-alueella tasaväkisesti. Tällä esityksellä on tosi hyvä jatkaa seuraaville kierroksille.