Yhteisjoukkueella JunnuLiigassa
P 11-12Julkaistu: 13.05.2022 23.37

Yhteisjoukkueella JunnuLiigassa

Alkaneelle futiskaudelle keksittiin ihan uudentyyppistä yhteistyötä seuran sisällä. P2011/12 ja T2010/11 löivät voimansa yhteen ja ilmoittautuivat yhteisjoukkueella Wilppaan ja FC Halikon järjestämään JunnuLiigaan.

JunnuLiigan pelit ovat piirisarjasta tutulla asteikolla tasoa 2, eli ainakin ennakko-odotuksissa napsun verran enemmän haastetta mitä joukkueet ovat kauden piirisarjapeleissä tottuneet.

Ekat pelit pelattiin torstaina 12.5. Hiukan tuli viime hetken poissaoloja mutta saatiin kuitenkin kerättyä tiimi kasaan. Ei nyt mennyt ihan suunnitellusti tasan joukkueiden kesken, eikä edes lähes, mutta pelaamaan päästiin.

Ilmassa oli hieman nostalgiaa kun vuosikymmenien jälkeen palasin lapsuuden kotikentälle - valitettavasti retroenergiasta ei meille nyt ollut oikein pelillistä etua. Ohjelmassa oli pari peliä eikä kummassakaan oikein päästy liikkeelle. Ensin tappio Salon Wilppaalle 0-3 ja heti perään hankolaiselle FC HIK:lle 0-2. Meidän maalintekopaikat jäivät molemmissa vähiin ja puolustuksessakin hermoiltiin pallon kanssa vähän suuntaan jos toiseen. Ei onnistuttu kokonaisuutena, mitä sitä turhaan enempiä selittelemään.

Ihan hyvä fiilis kuitenkin jäi ihan jo siitä että ylipäänsä lähdettiin tällaisella "sekajoukkueella" liikkeelle. Pelikierroksia on vielä keväällä ja syksyllä useita, peliä on vielä aikaa parantaa. 26.5. jatketaan näissä merkeissä.