Kylmää, märkää ja kolme voittoa
P 11-12Julkaistu: 08.05.2022 18.01

Kylmää, märkää ja kolme voittoa

Lauantai 7.5. koitti vihdoin ja samalla 11/12 joukkueen kauan odotettu piirisarja-avaus. Kevään aiemmat pelit ovat olleet napsun liian haastavia, nyt oli ennakko-odotuksissa tasaväkisiä vääntöjä. Ja niinhän siinä sitten kävikin. Kylmää ja märkää oli, mutta kotiturnauksen vähämaaliset ottelut saatiin kaikki käännettyä voitoiksi. Ei ehkä kaikkein kauniimmalla tavalla mutta riittävällä.

Ekassa pelissä vastaan asettui LoPS Red. Viimeisin kohtaaminen loimaalaisten kanssa taisi olla Jymy Cupin aikainen tasuri. Eikä nytkään tehty mitään helpomman kautta. Hermoiltiin ensin itsemme 0-1 tappioasemaan, mutta loppua kohden oma peli saatiin kursittua kasaan ja onnistuttiin kääntämään peli 2-1 voitoksi.

Toisen pelin vastustaja saapui Uudestakaupungista. Peli oli kivasti kontrollissa koko ajan, mutta maalinteko oli taas kovin vaikeaa. Ja kun lopulta pari maalia saatiin, niin laitettiin peli jännäksi päästämällä UPK taas maalin päähän. Tämäkin matsi kuitenkin meille 2-1.

Viimeinen vääntö käytiin sitten Pöka oranssia vastaan. Auranmaan derbyssä oli säästä huolimatta lämmin tunnelma ja hyviä maalipaikkoja saatiin luotua ensi minuuteista lähtien. Maalit kuitenkin jäivät yhteen, mutta sehän riittää kun vastustaja ei tee yhtään. 1-0 voitto siis tästä.

Parin viikon päästä jatketaan piirisarjan merkeissä, silloin Paimiossa.