Neljän pelin viikonloppu
Julkaistu: 21.03.2022 20.13

Neljän pelin viikonloppu

Menneenä viikonloppuna joukkueella oli jälleen monta peliä, ja saldona oli sekä voittoja että tappioita. Lauantai-iltaa vietettiin jälleen Turussa LähiTapiola Areenalla TPS:n talvisarjaa pelaten. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui TPS valkoinen. Joukkue pelasi kuten oli sovittu, jolloin sekä pallo että pelaajat liikkuivat hienosti. Tuloksena hieno voitto 5-0! Toisessa pelissä sama meininki jatkui ja taktiikka toimi, joten RaiFu valkoinen kaatui maalein 6-1. Kolmannessa pelissä olikin sitten toisenlainen meno. Illan pimetessä ulkona jäivät energiat luultavasti katsomoon eikä meno kentällä ollut lähelläkään kahta ensimmäistä peliä. Pelaajat liikkuivat kyllä hyökkäyssuuntaan, mutta matka omalle maalille olikin sitten paljon pidempi. Ruskon Pallo vei ansaitun voiton lukemin 2-6.

Sunnuntaina jatkui Maskun talvisarja. Koska Euran Pallon joukkue oli estynyt pelaamaan, tuli talvisarjan pelistä luovutusvoitto 3-0. Pelejä ei kuitenkaan ole (kai?) koskaan liikaa, joten joukkueemme pelasi harjoituspelin Maskun Palloseuran P12-joukkuetta vastaan luovutetun matsin tilalla. Paikoitellen peli sujui ihan mukavasti ja muutamille maalipaikoillekin päästiin, mutta tällä kertaa pallo ei löytönyt tietään maaliin asti. Lieneekö lauantaiset pelit painaneet jaloissa vai oliko vastustaja vain reilusti parempi, tulos oli joka tapauksessa selkeä tappio 0-5.

Seuraavaksi on vuorossa kevään ensimmäinen ulkoturnaus. ÅIFK:n järjestämä Spring Cup nimittäin kutsuu parin viikon päästä. Toivottavasti saamme silloin nauttia upeista pelipäivistä sekä sään että itse pelien muodossa.

Tulokset:

APU - TPS valkoinen 5 - 0

APU - RaiFu valkoinen 6 -1

APU - FC RP 2- 6

MaPS P12 - APU 5-0