Pelintäyteinen viikonloppu
P 11-12Julkaistu: 30.01.2022 21.58

Pelintäyteinen viikonloppu

Parin viikon pelitauon jälkeen vuorossa oli tiukka viikonloppu, sillä pelejä oli molempina päivinä. Lauantaina joukkue osallistui TPS:n Talviliigan P2012/T2011-sarjaan ja sunnuntaina vuorossa oli Maskun talvisarjan ensimmäinen jatkopelikierros.

Lauantaina joukkueessa oli mukana kaksi pelaajaa P2013-14 -joukkueesta, jotka viime hetken poissaolojen takia pääsivät tutustumaan 8 vs 8 -peleihin. Ensimmäisenä kentän toiselle puoliskolle asettui TPS valkoinen. Peli sujui hyvin, pallo liikkui, pelaajat tekivät töitä kentällä molempiin suuntiin ja viimeistelykin onnistui. Tuloksena voitto! Toisessa pelissä vastassa oli RaiFu. Peli alkoi hieman heikohkosti eikä pallo eivätkä jalatkaan oikein liikkuneet. Vastustaja pääsi 2-0 johtoon. Joukkue kaivoi itsestään kuitenkin kunnon taistelutahdon, ja viiden viimeisen peliminuutin aikana pallo löysi tiensä vastustajan maaliin kahdesti. Tuloksena siis tasapeli hienon nousun ja taistelun päätteeksi. Kolmannessa pelissä tehtiin helppoja virheitä, joista vastustaja laittoi pallon maaliin. Ei siitä pelistä sitten sen enempää.

Tulokset:

APU - TPS valkoinen 3 - 1

RaiFu vihreä - APU 2 - 2

FC Ruskon Pallo - APU 4 - 1

Sunnuntaina iltapäivällä jatkuivat pelit Maskun talvisarjassa. Ensimmäisessä jatkopelissä vastaan tuli toisen lohkon kakkonen eli MaPS vihreä. Tällä kertaa joukkueen vahvistukset tulivat vanhemmista tytöistä. Pallo liikkui hyvin ja pelaajilla oli hyvä liike. Pallokin saatiin toistuvasti vastustajan maalille, mutta maaliin asti vain kerran. Maskulaiset tasoittivat pelin hieman onnekkaasti, joten ottelun voittaja ratkaistiin rankkareilla. Rankkarikisa meni maskulaisille 3 - 1.

Sarjapelit jatkuvat vasta maaliskuussa, jolloin pelataan jälleen saman viikonlopun molempina päivinä.