Nuoria mukaan seuratyöhön
Julkaistu: 29.01.2020 00.00

Nuoria mukaan seuratyöhön

APU saa kauan kaivattua nuorta näkökulmaa seuran toimintaan, kun tytöt aloittavat pestinsä seurassa pikkuhiljaa kevään aikana.

Tyttöjen tehtäviin tulee kuulumaan mm. seuran erilaisten tapahtumien vetäminen ja somejulkaisujen tekeminen. Tytöt vierailevat eskareissa ja päiväkodeissa, joissa tarkoituksena on liikuttaa lapsia sekä viedä liikunnan iloa ja kipinää pikkuväelle. Tytöille tarjotaan myös koulutusmahdollisuuksia lasten ja nuorten kanssa toimimiseen, josta hyödyt kantavat toivottavasti pitkälle tulevaisuuteen niin seuratyössä kuin elämässäkin.

Ajatuksena myös on, että tytöt pääsevät läheltä seuraamaan, mitä seuratyö on. Samalla he voivat esittää omia ideoitaan ja ajatuksiaan siihen, miten asioita voitaisiin tehdä paremmin.

APU:lle tällainen tietotaito nuorten näkökulmasta on loistava piristysruiske seuran tekemiseen.Tytöille annetaan mahdollisuus työskennellä lasten ja nuorten kanssa, ja he saavat mahdollisuuden oppia ideoimalla myös itse tehtäviään.

Samalla myös tuetaan auralaisia nuoria ansaitsemaan seuratyön parissa ja mikä sen parempaa, että molemmat tytöt ovat APU:n omia kasvatteja.

Tyttöjen tekemistä tullaan seuraamaan APU:n sivuilla kevään ja kesän aikana, ja heti ensitöikseen tytöt aloittavat jalkapallokerhon vetäjinä yhdessä valmennuspäällikkö Hannu Jalavan kanssa.

Seuran uusimmat