APU:n 2013-syntyneitä ei Halloween-turnauksessa pelottanut
Julkaistu: 02.11.2019 00.00

APU:n 2013-syntyneet olivat pelaamassa Sauvossa peräti kahdella joukkueella, Punaisella (kuvassa vasemmalta alkaen Jaakob, Nico ja Juho) ja Sinisellä (Ossi, Jesse ja Miro). Pojat jaksoivat 3 vs 3 -muodossa pelatun Halloween-turnauksen huikealla tsempillä loppuun saakka, vaikka kaikki pelasivatkin käytännössä neljä 15-minuuttista ottelua alusta loppuun. Ilman vaihtopelaajia siis oltiin tällä kertaa liikkeellä (kiitokset -12-syntyneiden joukkueen Danielille joka kävi auttamassa pienen loukkaantumistilanteen aikana Sinistä joukkuetta). Punainen joukkue oli tällä kertaa se kovempi jengi, voittaen kaikki neljä otteluaan, maalieron ollessa (epävirallisen kirjanpidon mukaan) n. 30-12. Sininen joukkuekaan ei silti paljoa huonommaksi jäänyt, kaksi voittoa, kaksi tappiota, ja maaliero vielä selkeästi plussan puolella 19-15.

Hienoa oli myös se että kaikki pelasivat hienosti joukkueena, eikä kukaan jäänyt toista huonommaksi. Kaikilta siis tasaisen vahva peliesitys, ja mikä mukavinta, kukaan ei jäänyt maaleittakaan :) Tämän kokemuksen jälkeen Sauvoon on mukava palata jo joulukuun 7. päivä, jolloin osallistumme samaisella Peimari-areenalla pelattavaan Jouluturnaukseen.