KESÄN SPORTTISIN LEIRI NYT AURASSA!
VoimisteluJulkaistu: 11.04.2024 19.56

KESÄN SPORTTISIN LEIRI NYT AURASSA!

Tutuksi tunnettu NinjaGym kesäleiri kulkee nyt nimellä sporttileiri, meininki on sama ellei jopa vielä parempi!

Tämä leiri ei jätä ketään kylmäksi ja onkin mahtava tapa sekä tutustua moneen lajiin, että starata kesäloma. Sporttileiri on suunnattu 6-12v. Leirillä opetellaan temppuja, parkourataan, pelataan pallopelejä, tutustutaan kamppailulajeihin, yritetään selvitä pakohuoneesta, taistellaan kaupunkisodan mestaruudesta, ulkoillaan ja kaikkea muuta kivaa.

Leiri pidetään Auran OP Areenalla / lähistöllä 12-14.6 kello 09-16. Leirin hinta on 110 sis. Lounaan ja pienen välipalan.

Leirillä ohjaa APU:n oma ohjaajat, sekä vierailevat huippuvalmentajat tuovat mukanaan uusia temppuja ja tutustuttavat uusiin taitoihin.

Tarkempi leiri-info lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisaika päättyy 10.5.2024.

Ilmoittautuminen: https://www.auranpalokunnanurheilijat.net/joukkuee...

Leirien viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.5 Lisäinfokirje lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. Leirien laskut lähetetään huoltajan sähköpostiin toukokuun aikana ja leiri tulee olla kokonaan maksettuna ennen leirin alkua. Leiripaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Palautamme leirin hinnasta 80% sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja ja kysymykset: apuvoimistelu@gmail.com / 044-9823551 Noora

Lämpimästi tervetuloa mukaan viettämään kanssamme hauskaa kesäviikkoa!