Ulkopelikausi avattu!
Julkaistu: 24.04.2023 13.11

Ulkopelikausi avattu!

Piirisarjakauden avauksen siirryttyä huhtikuun loppuun pääsi APUn 2013 ja 2014 syntyneiden joukkue vihdoin avaamaan ulkopelikautensa Liedon Mehiläinen Games -tapahtumassa. Mukavan lämpöisessä ja aurinkoisessa kevätsäässä pelatussa turnauksessa kohdattiin 5 v 5 -peleissä Ilmarinen 10 ja Pahkamäki 10.

Ensimmäinen peli Ilmaristen joukkuetta vastaan oli ajoittain ihan sujuvaa tekemistä kauden ensimmäiseksi 5 v 5 -peliksi. Syötöillä löydettiin mukavasti omat pelaajat ja maalipaikoillekin päästiin. Omat pelipaikat vain tahtoivat unohtua eikä vastustajan pelaajien vartiointi ihan sujunut suunnitelmien mukaan (vielä kun talven aikana ollaan totuttu 8 v 8 -peleissä paitsiosääntöön). Niinpä vaikka pallo saatiinkin kaksi kertaa vastustajan maaalivahdin taakse, pääsi Ilmaristen joukkue iskemään peräti viidesti. Siitä huolimatta ensimmäinen peli oli jo ihan lupauksia herättävää palloilua.

Ennen seuraavaa ottelua käytiin edellisen ottelun kehityskohteita läpi, ja ottelu Pahkamäen joukkuetta sujuikin taas astetta mukavammin. Keskikentän prässi ja puolustus toimivat mainiosti eikä vastustajaa juurikaan päästetty maalintekopaikkoihin. Vielä kun pelaaminen hyökkäyssuuntaankin oli onnistunutta, olivat 3-1-voittolukemat täysin ansaitut. Lisäksi suorittaminen kentällä oli harvinaisen tasaista ja onnistuneita suorituksia nähtiin ihan jokaiselta.

Seuraavan kerran pelataan 29.4. Paimiossa, jossa vuorossa on piirisarjakauden avaus. Piirisarjaahan pelaamme tällä kaudella P10-sarjassa tasolla 2.

Uutisen pääkuvassa tällä kertaa mukana olleet pelaajat: Miro, Joonatan, Jaro, Lucas, Akusti, Juho V. ja Eino.