Maalijuhlilla juhannuksen viettoon
Julkaistu: 22.06.2022 20.32

Maalijuhlilla juhannuksen viettoon


JunnuLiigan kevät päätettiin päälle puskevan juhannuksen takia poikkeuksellisesti keskiviikkoillan peleihin. Hankolainen FC HIK ja kotijoukkue FC Halikko sininen tarjosivat meille kaksi täysin toisistaan eroavaa vastusta.

Hankolaiset tiedettiin aiemman kohtaamisen perusteella sarjan ehkä jopa parhaaksi ryhmäksi. Peliin lähdettiin hyvällä asenteella hakemaan revanssia alkukierroksen tappiosta, mutta ihan ei meidän yritys vieläkään riittänyt pisteille asti. HIK puolusti hyvin ja me ei päästy laatupaikoille riittävästi. Ajauduttiin pallon kanssa ahtaisiin väleihin eikä kaukolaukaukset tuottaneet oikein mitään. Omassa päässä taas selän taakse jäi vapaaksi pelaajia liian monta kertaa - loppujen lopuksi yksi tällainen virhe kostautui ja HIK pääsi tekemään ratkaisevana jääneen 1-0 voitto-osuman. Kirvelevä tappio, mutta paremmalle hävittiin.

Halikkolaiset kokosivat sinisen kokoonpanonsa meitä vastaan toiseen peliin ja ystävällisesti vaihtoivat vielä valkoisiin kakkospaitoihin, jotta yleisöllä oli realistiset mahdollisuudet erottaa joukkueet toisistaan. Pelillisesti sekaannusta ei olisi kyllä voinut tapahtua, niin paljon parempia me kentällä tänään olimme. Tiivistettynä peli eteni niin, että me pidettiin palloa ja tehtiin maaleja halikkolaisten keskittyessä lähinnä kiukuttelemaan toisilleen. Peli ei ollut meiltä erityisen hyvä, tasoero oli vaan tänään iso. Meilläkin tekeminen oli vaan vähän sinne päin ja kentällä liikuttiin miten sattuu - maaleja tehtiin silti niin monta, että tuomariltakin jäi yksi laskematta. Joka tapauksessa, päättyi peli meidän voitoksi sitten 0-7 tai 0-8 niin melkoisella maalierolla lähdettiin juhannuksen viettoon.

JunnuLiiga jatkuu elokuussa. Syksyllä siirrytään Salon Urheilupuiston nurmelle ja potkitaan siellä 5 pelikierrosta aina syyskuun lopulle asti.


Yksi pelaajien vanhemmista joutui järjestäjien haastatteluun, jossa kyseltiin mm. pelimenestyksestä ja turnausjärjestelyistä.