Hymystä hymyyn 2021
Julkaistu: 31.10.2021 21.18

Hymystä hymyyn 2021

Hymystä hymyyn 2021

Perinteinen Hymystä hymyyn -turnaus pelattiin jälleen Salossa. Tällä kertaa kelit suosivat, kenties hiukan tulosten kustannuksella. Tarjolla oli nimittäin lähes kuiva ja syksyisen lämmin pelipäivä, voittoja tulikin sitten vain yksi.

Turnauksessa pelattiin neljä peliä, kolme alkulohkossa ja sijoituspeli. Turnaus alkoi mollivoittoisesti ja ensimmäisestä pelistä tuloksena selkeä tappio LeKi futikselle. Toisessa pelissä vastustajaksi tuli Wilpas ja melko tasaisen pelin ainoa maalin teki valitettavasti vastustaja.

Kolmas peli oli SalPa 2012 -joukkuetta vastaan. Jälleen tuli tappio, mutta ei todellakaan huonommalle, sillä kyseinen joukkue voitti lopulta koko sarjan. Viimeiseen peliin eli lohkojen jumbofinaaliin otettiin käyttöön "kovat otteet". Kepin (= keskustelujen) ja porkkanan (= voitosta puffetin antimet tarjolle jokaiselle pelaajalle) jälkeen jokainen pelaaja nosti tasoaan, tsemppasi ja taisteli tilanteet loppuun asti, jolloin tuloksena oli voitto viimeisestä pelistä alun tappioasemasta huolimatta. Viimeisessä pelissä kaatui SalPan 2011 -joukkue, ansaitusti. Hieno päätös turnaukselle!

Tulokset:

APU - LeKi futis 0-6

Wilpas - APU 0-1

SalPa 2012 - APU 0-3

APU - SalPa 2011 4-1