APU mukana T12 Helmariliigassa
Julkaistu: 15.03.2022 19.36

APU mukana T12 Helmariliigassa

Kuusi APUn tytöistä pääsi tänään pelaamaan T12 Helmariliigaa yhteisjoukkueella LiePan kanssa. Yhteistreenejä ehdittiin pitämään vain yhdet, mutta yhteispeli sujui hienosti. Vastustajat olivat alueen kovimpia joukkueita ja se huomioon ottaen pelit sujuivat ihan hyvin.

Enimmäkseen peli kulki ja kentällä näkyi todella hienoja yksilösuorituksia. Hyvin pelattiin myös LiePan kanssa yhteen, tosi yhtenäistä peliä oli myös sekakentällisillä. Yksi parhaista opeista tälle päivälle olikin oppia pelaamaan muiden kuin vain oman joukkueen kesken.

Vaikka ensimmäisessä pelissä PIFiä vastaan oli jännitystä ilmassa, se olisi ollut selvästi voitettavissakin. Toinen peli KaaPoa vastaan oli todella tiukka meille, mutta tytöt eivät lannistuneet ja iloisin mielin siirryttiin lounaalle. Lopuksi oli vuorossa sijoituspeli toista yhteisjoukkuetta FC RP/MaPS vastaan. Siinä peli sujui taas paremmin, mutta maalipaikat jäivät meiltä uupumaan.

Jokaiselle tytöistä löytyi päivän jälkeen omat onnistumisensa ja kotiinviemisiksi saatiin myös uusia kavereita! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin Helmaripolulla.