SalPa Naiset - APU APU   4 - 2

Salo Astrum Stadion KHT

SalPa - APU

SalPa - APU (3-1) 4-2

APUn Naiset matkasivat Saloon kolmanteen naisten nelosdivarin otteluunsa. Odotettavissa oli tasaista peliä tutun vastustajan kanssa. Peli lähti käyntiin APUn kovalla painostuksella. Heti alkuun päästiin Salolaisten päätyyn, ja Saara Kavander pääsi yllättämään vastustajat käsittämättömän pitkällä sivurajaheitollaan. Heitto napsahti Nella Maanpään jalkaan, joka sijoitti pelivälineen vuoren varmasti vastustajan maalin vasempaan ylänurkkaan. APU siis heti kättelyssä 0-1 johtoon! Kun 30min oltiin pelattu kaikille APUn naisille tapahtui jonkinsortin aivoverenkierronhäiriö, ja ote pelistä katosi. SalPa käytti tilaisuuden hyväkseen, ja rankaisi viiden minuutin aikana kolmesti. Kyllä kolmesti. Tauolle mentiin kotijoukkueen 3-1 johtoasemassa. Toinen 45min oltiin pelissä kokoajan mukana. Myönnettäköön että SalPa sai enemmän tilanteita aikaan, joista ei kuitenkaan tulosta syntynyt kuin kerran. APUn naiset laittoivat kroppaa likoon ja maalivahti Sara Teräs pelasti upeasti monet tilanteet. APU pääsi vielä pelin lopulla kaventamaan tilanteen, kun Tessa Teräs lähti pystyjuoksuun ja saatuaan pallon nosti sen tyylikkäästi maalivahdin yli maaliin. Loppuvihellys ja lukemat 4-2 vierastappio APUlle.

Seuraava Naisten 4. Divari ottelu pelataan 24.5. klo 18.30 Auran uudella nurmikentällä Turun Pyrkivää vastaan. Tulkaa katsomaan kun naiset ottaa pyhätön haltuun!

Tilastot
SalPa Naiset

4 - 2

(3-1)
1'MaaliMaanpää Nella
89'MaaliAaltonen Nelli