Vähämaalista palloilua pikkukentällä
Julkaistu: 06.06.2022 23.14

Vähämaalista palloilua pikkukentällä

Piirisarjan kolmas kierros pelattiin Teräsrautelassa kauden tähän mennessä pienimmällä kentällä, joka oli leveytensä puolesta hädin tuskin 5v5 kenttäkokoa isompi. Tilaa oli siis vähän ja aikaa vielä vähemmän, joten pallollisen pelaajan kimpussa oli käytännössä aina useampi pelaaja. Tilojen löytämiseksi olisi pitänyt pystyä hyödyntämään leveyttä optimaalisesti, liikkumaan aktiivisesti ja liikuttamaan palloa tarkasti. Ihan kaikessa ei valitettavasti onnistuttu.

Pelattiin kolme vähämaalista peliä häviten ensin TuKV:lle 2-1. Formaatioviilauksilla saatiin tässä pelissä hyvä kiri aikaan viimeisille minuuteille, mutta aika ei riittänyt kuin kavennusmaaliin. Tasoitusmaaliinkin oli ihan kaikki saumat mutta aina ei vaan voi osua.

Oranssi Pöka voitettiin hermostuneella esityksellä 1-0. Paikallisvastus sai taas jälleen kerran unohtamaan oman pelitavan sovitut mallit ja maltti pelin rakentelussa ja viimeistelyssä olikin hukassa. Syvälle omalle alueelle juuttunut pöytyäläisryhmä kaatui vasta ties kuinka monennella kaukovedolla.

Valkoinen Raifu oli viimeinen päivän vastuksista. Niukka 0-1 tappio taskussa lähdettiin kotimatkalle. Maalivahtipeli oli laadukasta molemmissa päädyissä joskin ihan huippupaikoille ei onnistuttu pääsemään. Mutta ihan oikeutetut loppunumerot, juuri tuon maalin verran oli päivän kunnossa eroa.

Tietyissä asioissa meni kyllä ihan hyvin. Maalivahtipeli oli hyvää ja ekaa kertaa APU-paidassa esiintynyt Kasperi saatiin hyvin mukaan. Formaation vaihto lennossa onnistui hyvin kahdessa pelissä - sekin oli hyvä juttu.

Kevätkauden viimeinen (!) pelikierros on jo näköpiirissä 19.6. Silloin pelataan Salossa.