Nollapelit Paimiossa
Julkaistu: 22.05.2022 16.20

Nollapelit Paimiossa

Oli aika mainio pelipäivä tänään Paimiossa. Kolme matsia, joista haettiin tasapeli ja kaksi voittoa. Ja mikä parasta, puolustusta saatiin tilkittyä siihen malliin että omiin ei mennyt tänään yhtään.

MaPS vihreä tuli vastaan ensimmäisessä pelissä. Meidän track record vihreitä maskulaisia vastaan ei ole ollut kovin kaksinen; tammikuussa hävittiin rankkareilla ja viime kauden kohtaamiset päättyivät kaikki meidän tappioksi. Tänään oltiin kyllä hyviä ja taisteltiin erinomaisesti. Liikettä ja yrittämistä siis löytyi. Joku maalikin olisi voinut tulla kumpaan päähän tahansa, mutta nyt päädyttiin suhteellisen harvinaiseen 0-0 tulokseen. Vaikka ei maaleja tehty niin siitä huolimatta tämä saattoi meiltä olla jopa päivän paras peli.

Toisen pelin PaiHa vihreitä vastaan oltiin koko ajan askel tai pari edellä. Tuloksena selkeä 4-0 voitto meille vaikka pelillisesti esitys jäi kyllä ekan pelin tasosta. Vähän liikaa meni yksin yrittämiseksi vaikka joukkueena pelaten oltaisiin tästä saatu enemmän irti. No, eihän tässä ihan liian monta kertaa olla tällä kaudella voitettu.

Loppuun vielä voitto Wilpas mustasta. Wilpas tarjosi paimiolaisiin verrattuna tiukemman vastuksen vaikka lopputulos kirjattiinkin samoin 4-0 lukemin. Tähän peliin kyettiin kuitenkin nostamaan oman tekemisen tasoa ja käännettyä sitä joukkueena pelaamisen moodiin. Hyviä pieniä kombinaatioita hyökkäyksissä, prässin purkua ahtaassa tilassa ja muita pieniä tähtihetkiä. Vähän virta loppui loppua kohden, mutta kokonaisuuteen on pakko olla tyytyväinen.

Piirisarja jatkuu taas 5.6. Teräsrautelan kentällä Turussa.