Taas homma etenee
Julkaistu: 25.01.2020 00.00

APU:n 06-08 poikien joukkue, joka syksyllä käynnistettiin uudestaan ja aloitimme 5 pelaajalla... on nyt muutamassa viikossa ottanut valtavia harppauksia eteenpäin!

Talvikausi on ollut raskas ja turpaan on futsal kauden aikana tullut, niin on täytynytkin sillä puolet joukkueen pelaajista on aloittanut jalkapallon 3-4kk:n sisällä!

Viimeisten viikkojen aikana on porukka tiivistynyt ja vaikka kokeneemmilla pelaajilla on paikoitellen vielä paljon harteillaan niin joka viikko taakka kevenee kun uudet pelurimme kehittyvät hurjaa vauhtia!

Lauantaina 25.1. Käytiin talven toiseksi viimeisessä futsal turnauksessa, ekassa pelissä vielä arkailtiin PöKaa vastaan ja lopputulos oli 8-2 vastustajalle. APU:lle tolpat 3-1 ja maalipaikkoja oli tasaisesti molemmissa päissä.

Ilman taukoa seuraavaan peliin jossa vastaan tuli viimeksi meidät rumasti jyrännyt SalPa.
Tiättekö sen tunteen kun kaikki vaan loksahtaa kohdilleen... APU taisteli apinan raivolla, puolusti tiiviisti ja otti vastustajalta tilan pois ylhäältä asti. Palkinto tästä tulikin nopeasti ja siirryttiin 1-0 johtoon. Erän loppuun vastustaja onnistui vähän venettä horjuttamaan ja siirtyi 2-1 johtoon. Mutta tämä tiivis JOUKKUE isolla J:llä näytti osaamistaan, ottelu tasoitettiin kahteen otteeseen ja viimeisellä minuutilla käytiin vielä tekemässä voittomaalikin mutta se hylättiin kun vastustaja kaatui kumoon ilmavirrasta kun aamos meni pallon kanssa menojaan... meille kuitenkin ansaittu 3-3 voitto ;)