P8-piirisarjakausi käyntiin voitokkaasti
Julkaistu: 15.04.2022 15.27

APU:n 2014 syntyneet aloittivat piirisarjakautensa Raunistulan tekonurmella aurinkoisessa pääsiäissäässä. Koska mämminsyönti ja pääsiäismunien etsintä vei voiton jalkapallosta suurella osalla joukkuetta, turvauduimme vahvistuksena nuorempien joukkueen Eetuun, joka hoitikin osansa mallikkaasti.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui kotijoukkue TuWe. Kotijoukkue oli ensimmäistä kertaa mukana piirisarjassa, ja se näkyi myös kentällä. Peli oli käytännössä yhtä maalia eivätkä APU:n maalilla vuorotelleet Miro ja Matias paljoakaan päässeet osallistumaan peliin. Neljänkymmenen minuutin pelin jälkeen lopputulos APU:lle 13-0.

Tunnin tauon jälkeen pääsimme pelaamaan ÅIFK:ta vastaan. Peli alkoi meiltä harvinaisen tahmeasti ja vastustaja iskikin muutamassa minuutissa itsensä kahden maalin johtoon. Kesti kymmenisen minuuttia, ennen kuin APU heräsi pelaamaan. Prässi alkoi toimia ja syötöt napsahdella paremmin kohdilleen, ja ensimmäisen puoliajan päättyessä tilanne olikin meille jo 5-2. Toisen puoliajan lopulla päästimme vastustajan taas turhankin hyvin peliin mukaan hieman liian passiivisella puolustamisella, mutta voitto silti APU:lle lukemin 7-5.

Ensi viikolla APU:n 2013 syntyneillä on P9-sarjan kotiturnaus Auran tekonurmella, ja tästä viikko eteenpäin jatketaan P8-sarjaa niin ikään kotiturnauksella.