Vesipalloa Mynämäellä
Julkaistu: 28.08.2022 19.44

Vesipalloa Mynämäellä

Mynämäellä huhkittiin tänään Piirisarjaa neljän pelin edestä. Kotimatkalle lähdettiin kolmen voiton ja yhden tappion kanssa. Ja varmasti kastuneina.

Ekassa pelissä kohdattiin Liedon -11 tytöt, joka nyt syyskaudella pelaa myös poikien sarjaa. Hyvin palloa liikutteleva lietolaisryhmä saatiin kuitenkin tarkalla roolituksella suljettua aika hyvin, eikä tyttöjä päästetty laadukkaille maalipaikoille. Me taas onnistuimme vesipalloksi järkyttävän kaatosateen myötä muuttuneessa pelissä uimaan kelpo tilanteisiin ja viimeistelykin toimi hienosti. Pari näppärää maalia ja erittäin tasapainoisen esityksen jälkeen 2-0 voitto.

RaiFu valkoinen on osoittautunut meille tiukaksi vastukseksi jo pitkään, eikä tämä päivä ollut poikkeus. Tänään pallo liikkui mukavasti ja tekeminen oli pirteää. Toteutettiin hyviä kombinaatioita mutta laatupaikat jäivät vähiin. Yksi maali kuitenkin saatiin aikaan ja se riitti tällä kertaa 1-0 voittoon. Vieläkin kastuttiin.

Peimaria vastaan potkittiin kolmospelissä. Vähän lannistunutta oli esitys jostain syystä alusta asti eikä sauvolaisten johtomaali auttanut asiaa yhtään. Vastustajien toinen maali roikkui ilmassa ja sieltähän se sitten lopulta tuli ilman että me saatiin oikein mitään aikaan. 0-2 tappio tästä meille. Varmaan oltaisiin sadetta tarvittu tähänkin peliin?

Lopuksi vielä isäntäjoukkue MynPan kimppuun. Aika lailla yhtä päätä pelattiin alusta asti, mutta avausmaalia saatiin odottaa kauan. Se kun saatiin aikaan niin isoin puristaminen vähän helpotti ja saatiin peli kulkemaan hiukan enemmän sovitun kaltaisesti. Tätä valmennus lähti tietysti heti häiritsemään mylläämällä pelipaikkoja vähän vieraammiksi, mutta tästäkin huolimatta onnistuttiin viemään pisteet kotiin 3-1 numeroin.

Piirisarjaa jatketaan taas parin viikon päästä, silloin Naantalissa.