Helatorstain JunnuLiigaa
Julkaistu: 27.05.2022 00.54

Helatorstain JunnuLiigaa

JunnuLiigan helatorstain pelikierroksella vastassa olivat FC Halikon kaksi joukkuetta. Halikkolaiset tarjosivat vaihtelevan vastuksen, mutta niin vaihteli sääkin auringonpaisteesta kaatosateeseen.

Hippo Areenan tekonurmella kohdattiin ensin Halikon sininen joukkue, joka onnistuttiin pitämään kontrollissa ihan alkuvihellyksestä lähtien. Monella osa-alueella onnistuttiin hyvin, pelisysteemissä pysyttiin pääosin kelvollisesti ja palloa osattiin pelata myös alaspäin. Parannettavaakin toki jäi kuten aina, mutta selkeällä 5-0 voitolla edettiin toiseen peliin.

Siirryttiin yläkentän nurmelle, jossa kohdattiin punaiseksi värjätty Halikko. Kaatosateessa siirryttiin ensin 1-0 johtoon ja onnistuttiin hyvin puolustamaan halikkolaisten hyökkäykset. Omista hyökkäyksistäkin olisi voitu lisämaali tehdä. Oltiin voitossa kiinni ihan loppuhetkille, jolloin pallo kuitenkin pomppi parin epäonnisen kosketuksen ja kommunikaatiosekoilujen jälkeen vastustajille niin, että Halikko pääsi helpolla tasoittamaan loppunumeroiksi 1-1.

Oliko sitten kauden ensimmäinen aidon nurmikentän peli, joka vähän aiheutti ylimääräisiä kevätjuhlaliikkeitä - kenties, mutta olihan tämä jälkimmäinenkin peli ihan kelpo esitys. Puolustaminen ei jäänyt pelkästään parin pakin varaan ja hyökkäyksetkään eivät menneet ihan sooloiluksi. Paljon hyvää oli pelissä.

JunnuLiiga jatkuu taas parin viikon kuluttua. Silloin päästään testaamaan Wilppaan joukkueiden pelivire.