Näin voit tukea seuran toimintaa!
Julkaistu: 21.09.2017 00.00

Näin voit tukea seuran toimintaa!


Auran Palokunnan Urheilijat tekee töitä tuhansia tunteja vuodessa jotta seurassa olisi jokaiselle mahdollisuus harrastaa!

Olemmekin pystyneet kehittämään toimintaa ja Jalkapallon ja Futsalin rinnalla on tätä nykyä myös Yleisurheilu.

Seuramme tarjoaa mahdollisuuksia liikuntaelämyksiin niin lapsille, nuorille, kuntofutareille kuin erityisryhmillekin! Elämykset ja kuuluminen yhteisöön ovat korvaamattoman tärkeitä asioita, siksi meidän tehtävämme on huolehtia että mahdollisimman moni saa mahdollisuuden kokea elämyksiä liikunnan parissa myös tulevaisuudessa!

Seuramme tekee liikunnallisten elämysten lisäksi mittaamattoman arvokasta kasvatustyötä opettaessaan lapsia toimimaan ryhmissä ja ottamaan toisia huomioon, kuuntelemaan ohjeita ja noudattamaan annettuja ohjeita.

Kaikki toiminnan kehittäminen kuitenkin vaatii myös euroja, APU:ssa on ymmärretty että pienistä puroista kasvaa virta jolla on merkitystä ja siksi me olemme monessa mukana. Seurassamme on tarjolla paljon erikoisosaamista mm. Taitokoulua, Maalivahtitreenejä viikoittain ja talveksi myös Fysiikkavalmennusta. Nämä ovat asioita jotka eivät ole itsestäänselvyyksiä, vaikka meillä ei Aurassa ole jalkapallohallia niin nykyisten talviolosuhteiden tehokas hyödyntäminen on asia josta voimme olla ylpeitä!

Seuran toiminta siis kaipaa kuitenkin tukea ja siinä voit sinä auttaa monella arkisella asialla, yhdessä saadaan aikaan isoja asioita:

S-kortin rekisteröinti:

http://team.jopox.fi/apu/seura/92479/osuuskaupan-s...

Mehiläisen lääkäripalvelut:

http://team.jopox.fi/apu/uutiset/96893/apu-yhteist...

Vaikkauksen pelien pelaaminen:

http://team.jopox.fi/apu/uutiset/96619/veikkauksen...

Fanituotetilaus:

http://team.jopox.fi/apu/uutiset/97783/seuran-fani...

Urheilupuiston tukeminen:

http://team.jopox.fi/apu/uutiset/97451/urheilupuis...

Flamingo Spa, lippuja jäljellä:

http://team.jopox.fi/apu/uutiset/97190/flamingo-sp...

Bingotoiminta:

http://team.jopox.fi/apu/seura/91110/bingo

Lisäksi vielä arvokkaampaa on mikäli olet valmis lähtemään mukaan toimihenkilöksi! Tehtävä löydetään jokaiselle joka haluaa olla mukana seuran toiminnassa, niin joukkueet, Urheilupuisto kuin Bingokin kaipaavat lisää aktiivisia toimihenkilöitä, joten hyppää mukaan!

Ota yhteyttä: apujalkapallo@gmail.com


Seuran uusimmat